Sextjejer.com Archive

Cathrine aschim p stav aldersgrense

Det er i utgangspunktet ikke noen aldersgrense for når du kan få p-stav, men helserettslig myndighetsalder er 16 år. Det betyr at helsesøster og. SVAR: Hei Det er ikke aldersgrense for å få p-stav, men den er ikke gratis for de Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. P-stav er en tynn stav av myk vinyl som inneholder små mengder av Det er ingen nedre eller øvre aldersgrense for å starte med p-stav som prevensjon.

Cathrine aschim p stav aldersgrense - unga brudar

Dersom det er nyttig og viktig for deg å få en p-stav og legen oppfatter det på samme måte, noe de fleste nok gjør, så får du det. Sign up Sign in Sign in. Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer.

Cathrine aschim p stav aldersgrense - login escorter

Det er ingen begrensninger til aktivitet eller dusjing. En intramuskulært plassert p-stav vil fortsatt cathrine aschim p stav aldersgrense effekt mot søker trekant tone damli rumpa, men p-staven vil være vanskeligere å gjenfinne, og vanskeligere å fjerne. Informer gjerne kvinnen om at selve staven er liten, selv om pakken med innsetteren er ganske stor. P-staven virker i 3 år. Start med p-stav senest 14 uker etter siste injeksjon. Uregelmessige blødninger de første månedene regnes som normalt, men fortsetter blødningene ut over dette, er det lite sannsynlig at plagene vil gå over ved fortsatt bruk av p-stav. Om kvinnen er over 25 år og ikke har tatt cervix­cytologisk prøve, bør du ta en celleprøve, eller henvise kvinnen for dette.

0 thoughts on “Cathrine aschim p stav aldersgrense”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *